• ca
  • esDisseny web

Analitzem les necessitats del teu negoci i  t’oferim solucions basades en plataforma web què optimitzen i fan més fàcil la gestió dels processos interns de l’empresa.

Les aplicacions web són populars gràcies a la mobilitat que ofereixen així com al seu caràcter multi plataforma, fent possible el seu ús en qualsevol dispositiu de treball que compti amb un navegador web.

carret

Botigues online

Crear una botiga on-line li permetrà tenir un punt de venda d’àmbit mundial, obert les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. És l’aparador perfecte perquè els seus productes siguin accessibles per un nombre de clients molt més elevat a través d’Internet.

http

Posicionament web

SEO (Search Engine Optimization) és el procés de millora de la visibilitat dels cercadors d’una pàgina web, es fan servir diferents tècniques per al posicionament en cercadors, posicionament web o optimitzador de motors de cerca, eludint el pagament de diners o la compra de subhastes per tenir una bona posició en els resultats de cerca.

editar

Webs autogestionables

Les pàgines web autogestionables de Xtree es caracteritzen per la seva facilitat de modificar i ampliar els continguts sense la col·laboració necessària d’un programador o web màster, és recomanable per a empreses, organitzacions, institucions governamentals, col·legis, instituts, universitats, etc.