• ca
  • esFi Windows XP

windows_xpb-n

Windows XP va ser presentat a l’octubre del 2001 i va demostrar ser un sistema fiable i competitiu. Passats 12 anys el món de la informàtica ha patit grans canvis i la seva empresa s’ha d’actualitzar.

 

Que significa la fi del suport tècnic de Windows XP?

Des del 8 d’Abril de 2014 Microsoft ha deixat de proporcionar suport tècnic per a Windows XP el que es tradueix en riscos de seguretat i futurs problemes de compatibilitat en aplicacions i nous dispositius que apareguin al mercat.

 

    • Riscos: Utilitzar un sistema operatiu sense suport tècnic ja sigui Windows Xp o una versió “pirata” exposa a l’empresa a:

malware

  • La protecció: Windows 7 i 8 són sistemes amb els que estarà més protegit i serà més productiu gràcies al suport tècnic complet, la gran varietat de dispositius compatibles, un temps d’engegada més ràpid i l’experiència tàctil:

 

Si encara treballa amb Windows XP a la seva empresa ara és l’hora d’actualitzar-se i començar a treballar amb les noves versions del sistema operatiu Windows 7 o 8 professional. Nosaltres l’assessorem i planifiquem una migració progressiva.