• ca
  • es


Manteniment informàtic a Barcelona

Especialitzats en el Manteniment informàtic a Barcelona,ja siguis un autònom o una empresa amb necessitats de suport i assessorament tecnològic, a Xtree trobaràs el pla de manteniment informàtic que millor s’adapta a les teves necessitats.

La nostra filosofia i valor que ens diferencia es basa en una estreta relació amb els nostres clients fet que ens permet donar respostes personalitzades davant de qualsevol necessitat plantejada.

report  AUDITORIA

Realitzem una auditoria i estudi inicial de tota la infraestructura informàtica de la teva empresa analitzant processos en la gestió de dades, polítiques de seguretat en usuaris, recuperació de desastres, equipament, etc amb la finalitat de conèixer i documentar els sistemes d’informació del negoci i proposar possibles millores.

escut COPIES DE SEGURETAT

Programem i supervisem diàriament el bon funcionament i la integritat de les còpies de seguretat dels teus sistemes i dades. Junt amb l’auditoria inicial planifiquem una estratègia de recuperació davant de desastres que et permet conèixer l’impacte econòmic de possibles avaries així com els temps de resolució i restauració del Servei

eines COBERTURA TOTAL

Sent com si tinguessis un informàtic a la teva plantilla. Et donem suport davant qualsevol incidència, reparació o tramitació d’avaries relacionades amb maquinari i programari. Interlocució amb fabricants de programari per tal de donar solucions a les incidències amb els programes de gestió utilitzats a l’empresa.

riesgos copia ANALISI I PREVENCIÓ

Gestionem la seguretat global monitoritzant de forma centralitzada les alertes de programes antivirus, tallafocs, polítiques de seguretat, etc Analitzem els punts crítics del sistema per definir mesures preventives amb l’objectiu de minimitzar l’impacte de possibles incidències.

CONSULTA ELS NOSTRES PLANS

arrowEls nostres manteniments