• ca
  • esManteniment Informàtic

XTREE ofereix als seus clients plans de manteniment informàtic totalment a mida adaptats a les necessitats tècniques i econòmiques de la seva empresa.

El nostre equip l’integren professionals amb una alta formació tecnològica i àmplia experiència en el suport a la pime capaços de resoldre qualsevol incidència informàtica que afecti el seu negoci de manera àgil i efectiva.

Realitzem auditories inicials en tots els nostres manteniments. Disposi d’un informe amb informació detallada que l’ajudi a conèixer quina és la salut actual dels seus sistemes, les principals de ciències i les millores que li permetran assolir un grau d’optimització, productivitat i seguretat beneciosos per al seu negoci

Disposa de tota la documentació tècnica del seu negoci actualitzada i accessible: inventari de maquinari i programari, estat de les garanties, contrasenyes, serveis cloud, telecomunicacions …

La clau del nostre èxit i principal valor diferencial es basa en el coneixement i la proximitat amb el client. Un model de proximitat assentat en un tracte estret i personalitzat amb un objectiu comú,
la rendibilitat i productivitat del negoci.”

Tots els nostres contractes de manteniment són modulars i li permeten dissenyar un suport a mida. Alguns dels diferents mòduls de servei que s’inclouen són:

1

Informe tècnic mensual
Rep mensualment un informe amb el resum de deficiències i temps de resolució

2

Gestió Hosting web
Gestionem els seus servidors d’allotjament web i correu electrònic encarregant d’administrar actualitzacions, alta i baixa de bústies, deficiències amb el correu i la web, suport en la càrrega o descàrrega de continguts, etc.

3

Manteniment infraestructura
Ens encarreguem del manteniment i reparació de la infraestructura física de la seva xarxa, testejant i reparant possibles problemes físics amb el cablejat, equips de telecomunicacions, etc.

4

Equips de reposició
Disposi d’equips de substitució en menys de 24 hores perquè el seu negoci no es vegi interromput en cas d’una avaria informàtica.

¿Necesitas mantenimiento informático?

Háznoslo saber contestando a este fomulario y nos pondremos en contacto con vosotros

Nom:*
Email:*
Telèfon:
· Nombre total de servidor/s:
· Sistema operatiu en el vostre servidor/s:

· El seu entorn de xarxa està basat en Active Directory:

· Nombre total d'ordinadors i portàtils:
· Sistema operatiu majoritari instal·lat en els ordinadors:

· Nombre d'impressores / copiadores:
· Nombre punts d'accés wifi:
· Sistema operatiu majoritari instal·lat en els ordinadors:

·Disposa d'un tallafocs físic a la xarxa:

· Disposa d'una centraleta de veu:

· Nombre de terminals / extensions:
· Disposen d'un programari ERP i / o de comptabilitat instal·lat al servidor:
· Nom:
· Disposen de còpies de seguretat locals / externes:
· Nom programa:
· Desitgen suport sobre serveis d'allotjament web / correu electrònic: