• ca
  • esiebug

Resolt forat greu d’Internet Explorer

Microsoft anuncia en el seu blog technet (http://blogs.technet.com/) la resolució de la greu vulnerabilitat anunciada pel mateix fabricant el passat 26 d’Abril que afectava a totes les versions d’Internet Explorer.

La vulnerabilitat en qüestió, permetia l’execució remota de codi si l’usuari visitava una web manipulada per explotar l’error de seguretat del navegador.

La importància d’aquest fet va desencadenar que governs com el dels Estats Units i Regne Unit llancessin comunicats recomanant la utilització de navegadors web alternatius fins que no es publiqués una correcció de l’error.

Degut a la recent finalització de suport del sistema operatiu Windows XP (http://www.xtreesystems.es/fi-windows-xp/)per part de Microsoft, es creia que el propi fabricant no realitzaria cap actualització destinada al als encara molts usuaris que utilitzen el sistema operatiu. No obstant Microsoft ha fet una excepció i aquest cop ha publicat  l’actualització correctiva.

Informació font: http://blogs.technet.com/b/msrc/archive/2014/05/01/security-update-released-to-address-recent-internet-explorer-vulnerability.aspx

 

Comparteix aquest post