• ca
  • esServei Informàtic a Barcelona

Especialitzats en el servei informàtic a Barcelona,per empresa o autònom amb necessitats de servei i assessorament tecnològic, a Xtree trobaràs el pla de manteniment informàtic que millor s’adapta a les teves necessitats.
La nostra filosofia i valor  es basa en una estreta relació i coneixement  dels nostres clients fet que ens permet donar respostes personalitzades  i eficients davant de qualsevol necessitat plantejada.

Assessorem, realitzant auditories per poder realitzar millores en el sistema, i la seva productivitat i rendiment sigui el millor al millor preu.

reportAUDITORIA

Realitzem una auditoria i estudi inicial de tota la infraestructura informàtica de la teva empresa analitzant processos en la gestió de dades, polítiques de seguretat en usuaris, recuperació de desastres, equipament, etc amb la finalitat de conèixer i documentar els sistemes d’informació del negoci i proposar possibles millores.

escutCOPIES DE SEGURETAT

Programem i supervisem diàriament el bon funcionament i la integritat de les còpies de seguretat dels teus sistemes i dades. Junt amb l’auditoria inicial planifiquem una estratègia de recuperació davant de desastres que et permet conèixer l’impacte econòmic de possibles avaries així com els temps de resolució i restauració del Servei

einesCOBERTURA TOTAL

Com si tinguessis un informàtic a la teva plantilla. Et donem suport davant qualsevol incidència, reparació o tramitació d’avaries relacionades amb maquinari i programari. Interlocució amb fabricants de programari per tal de donar solucions a les incidències amb els programes de gestió utilitzats a l’empresa.