• ca
  • esOffice 365

Office365cat

Amb l’Office 365 basat en el núvol , pot treballar més eficaçment . Aquí té quatre poderoses raons per les que hauria de fer el canvi avui mateix :

 

 puntOffice365 Accés des de qualsevol lloc. Tan si treballa amb un PC com si ho fa amb una tauleta o fins i tot amb un smartphone. Accedeixi als seus últims documents, arxius i configuració personal des de qualsevol lloc.
puntOffice365 Magnífic treball en equip. Amb característiques intel ligents com la videoconferència en alta definició per a grups, l’ús compartit de la pantalla i la presa de notes en temps real, treballar en equip serà bufar i fer ampolles.
puntOffice365 Informàtica sencilla. Simplifiqui l’administració amb un únic centre d’administració basat en web. El conjunt està avalat per característiques de seguretat líders en el sector i un acord de nivell de servei de temps d’activitat del 99,9% amb suport financer.
puntOffice365 Òptima relació qualitat / preu. Per només 10,40 € al mes, estarà utilitzant les darreres versions de l’Office 365. I sense costos d’infraestructura inicials.

 

Office 365 li ofereix l’última versió de les aplicacions de Microsoft Office que vostè coneix i instal·la en les seves màquines . Aquestes aplicacions funcionen a la perfecció amb els serveis de productivitat basats en el núvol , com el correu de nivell empresarial , l’ús compartit d’arxius i les reunions en línia .

Amb Office 365 , pot :

  • Instal·lar aplicacions d’Office en un màxim de 5 PC , Mac o dispositius mòbils
  • Guardar tots els seus documents en el núvol per poder accedir a les versions més recents des de qualsevol lloc
  • Sincronitzar els seus documents en línia amb el seu ordinador utilitzant SkyDrive Pro per poder accedir-hi sense connexió
  • Col · laborar més eficaçment utilitzant la videoconferència en alta definició i l’ús compartit de la pantalla
  • Mantenir la seva informació fora de perill amb una protecció sempre actualitzada contra malware i correu no desitjat
  • Dormir tranquil gràcies a la còpia de seguretat de dades contínua, els centres de dades georredundants i una garantia de temps d’activitat del 99,9%

Rendibilitzar els seus diners amb una assequible subscripció mensual des 10,40 € usuari / mes .