• ca
  • esSuport informàtic

Suport informàtic i assistència d’informàtica
Per poder oferir un bon suport informàtic és necessari disposar d’un bon equip en el departament tècnic compost per personal qualificat, que pugui respondre ràpida i professionalment a totes les seves necessitats.

Alta formació, treball continuat amb els principals fabricants de maquinari i programari, certificacions, i renovacions dels mateixos, són peces indispensables i fonamentals per a un suport informàtic eficaç.

XTREE compta amb les principals certificacions tant de hardware com de software. El nostre servei tècnic està qualificat per a solucionar qualsevol tipus d’incidència que puguin tenir els sistemes informàtics a la seva empresa, a qualsevol nivell, i compten amb una dilatada experiència en la matèria.

Assessorem, realitzant auditories per poder realitzar millores en els seus sistemes, millorant la seva productivitat i eficàcia i sempre al millor preus

Avançar-se als problemes:

Actualizacions

Atacs

Obsolescència

Oferim serveis de suport informàtic, perquè la millor reparació del seu sistema és la prevenció i l’assessorament continuat segons les seves necessitats en cada moment.